Pembuka 2012 yg hambar

Hyee -.-
Semalam baru je aku smpai rumah setelah 3minggu duduk hostel rumah kedua dgan berfikir cmnie
" eh bile nak raye cine nie? nak cuti laa haha "
anyway form 5 tak semudah disangke, mane nak cover form 4 lagi .
ditambah dugaan hidup yg tk pernah putos -.-

3 minggu nie just oke-2 laa life kt hostel, banyak budak freshie form 1 tahun nie, tehee
macam-2 ragam, ade yg hepi-go-lucky tu alhamdulillah laa :D
ade yg muke mencuke tanpa pengawet tiap saat tu aku pon tk paham haha
rindu mak ye dik? lekluuu baruu 3 minggu -.-

sampai je rumah, tkdenye lah aku nak terus blaja kann *
so something stupid somewhere have been created from me pffft


untunglah kalau ade orang nak toleh pandang kite -.-
masalahnye tkde oke, pfftt haha


eah ade gamba kite lh kt magaz tuuu puihhh *


kipasss lipaaaassss :p



vintage mood * bulu mate palsu :P


* pfttt gile kan? maksud aku gile kan aku macam tk de keje laen nak wat -.-
eh sukahaty laaa, release tenssii-ooon

all the photos were edited ##
byee :)

2 0 comments:

deardearyhaty.blogspot.com said...

awat hambar dear??:)

NF said...

kita jenis form 1 yg apa kak Mel??

 

Blog Template by YummyLolly.com